Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Add-ons για Firefox, SEO, προώθηση ιστοσελίδων


Add-ons για Firefox για SEO και προώθηση ιστοσελίδων
Το Firefox αποτελεί ιδανική λύση για SEO και όσους ασχολούνται με προώθηση ιστοσελίδων. 
Λίστα με add-ons 
1. Alexa Sparky more info | download
Το add-on της Alexa δείχνει πόσο δημοφιλής είναι μια ιστοσελίδα. Τα στοιχεία κατάταξης λαμβάνονται από ένα δείγμα χρηστών που χρησιμοποιούν το Alexa toolbar. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τα στοιχεία ακριβή αλλά είναι αρκετά αντιπροσωπευτικά. Το add-on δεν δείχνει μόνο την κατάταξη της ιστοσελίδας αλλά και το πως διακυμαίνεται η επισκεψιμότητα της μέσα στο χρόνο.
2. Google Toolbar download
To Google toolbar είναι ένα από τα χρήσιμα εργαλεία για internet marketers και για την προώθηση ιστοσελίδων. Με το toolbar κάνουμε γρήγορα αναζήτησης στο Google (υπάρχει live preview πλήθους αποτελεσμάτων στο Google), ψάχνουμε για κάτι μέσα σε ένα δικτυακό τόπο, να δούμε το Page Rank (το PR δείχνει πόσο δημοφιλής είναι μια ιστοσελίδα για το Google), ψάχνουμε ποιοι κάνουν link back σε μια σελίδα (αν και το Yaho είναι καλύτερο για αυτό το σκοπό). Επίσης προσφέρει spell-checking, μετάφραση, autofill σε φόρμες και άλλα πολλά!
3. SEO for Firefox download
Το SEO for Firefox είναι εντυπωσιακό και είναι δωρεάν. Τι πληροφορίες προσφέρει αυτό το add-on: Google PR, Site age, Links, .edu links, .gov links, Alexa rank και άλλα πολλά!
4.SeoQuake more info | download
 
Το SEO Quake μοιάζει πολύ με το SEO for Firefox. Προσφέρει παρόμοιες πληροφορίες αλλά επίσης και πληροφορίες για Adwords keywords, keyword desnsity, sitemap και άλλα...
5. Quirk SearchStatus
Το Quirk SearchStatus εμφανίζει το Google PR, και το Alexa rank της ιστοσελίδας. Οπότε για όσους δεν θέλουν το Google Toolbar και το Alexa toolbar είναι μια καλή εναλλακτική.Επίσης έχει τη δυνατότητα να κάνει highlight τα nofollow links της σελίδας (πολύ χρήσιμο).Μέσα από το context menu έχετε τη δυνατότητα για Keyword Density, γρήγορο whois, show robots.txt, sitemap, Archive.org κ.α.
6.Rankin Checking tool more info | download
Χρήσιμο εργαλείο για να ελέγξουμε την κατάταξη ιστοσελίδων στο Yahoo και στο Google για τις λέξεις κλειδιά που ορίζουμε. Μπορούμε, επίσης, να αποθηκεύσουμε τα αποτελέσματα και να τα εξάγουμε σε άλλη μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: