Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop

Το e-shop είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, άμεσα προσβάσιμο από όλο τον κόσμο με ένα κλικ! Προβάλλεις, προωθείς και πουλάς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου σε όλη την Ελλάδα.
Όταν διαθέτεις φυσικό κατάστημα ή θέλεις να ξεκινήσεις την δική σου νέα εμπορική επιχείρηση η σχεδίαση και κατασκευή e-shop είναι το νέο κανάλι προβολής, προώθησης και πώλησης των προϊόντων-υπηρεσιών που διαθέτεις και προσφέρεις στους Νέους Πελάτες σου.  
Το e-shop απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που θέλει να διαθέσει τα προϊόντα-υπηρεσίες της online. Μέσω του e-shop δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους υποψήφιους νέους πελάτες να αναζητήσουν να επιλέξουν και να αγοράσουν τα προϊόντα-υπηρεσίες σου γρήγορα, εύκολα και ασφαλή.
Με το e-shop η επιχείρησή σου αποκτά άμεση πρόσβαση στην νέα παγκόσμια αγορά και έχει πρόσβαση σε Νέους Δυνητικούς Πελάτες που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Προσβασιμότητα
Το ηλεκτρονικό σου κατάστημα προσβάσιμο από κάθε συσκευή
Τρόποι πληρωμής
Οι Νέοι Πελάτες μπορούν να αγοράσουν εύκολα οποιοδήποτε προϊόν διατίθεται στο e-shop απευθείας, μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής ή επιλέγοντας από έναν μεγάλο αριθμό διαθέσιμων τρόπων πληρωμής. Ο χρήστης νέος πελάτης επιλέγει τον τρόπο πληρωμής που τον εξυπηρετεί, μεταξύ Viva, Paypal, πιστωτικής κάρτας, κατάθεσης σε τράπεζα ή αντικαταβολής
Υπολογισμός εξόδων αποστολής
Ο ακριβής υπολογισμός των εξόδων αποστολής γίνεται αυτόματα με κάθε αγορά.
E-shop στα μέτρα σου
Επιλογή σε πολυάριθμες πρόσθετες δυνατότητες από τις διαφορετικές ενότητες που μπορεί να διαθέτει το e-shop σου. Όπως σύνδεση με website σύγκρισης τιμών, δημιουργία προσφορών, συλλογή email κ.ά. Δημιουργείς τον διαδικτυακό επαγγελματικό σου χώρο στις Νέες Αγορές αναζητώντας Νέους Πελάτες με αποτέλεσμα να αυξήσεις το κέρδος σου.
Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης
Το e-shop σου, τεχνικά και ουσιαστικά έχει όλες εκείνες τις απαραίτητες προδιαγραφές (σωστά κείμενα, βελτιστοποίηση εικόνων, seo, κ.ά.) για να βρίσκουν την επιχείρηση και τα προϊόντα-υπηρεσίες  σου οι ¨χρήστες νέοι πελάτες¨.