Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Basic Website (Πολυσέλιδη Ιστοσελίδα)

Basic Website (Πολυσέλιδη Ιστοσελίδα)
Η ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησης σου στο διαδίκτυο. 
Απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που επιθυμούν μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία, μέσω της αναλυτικής περιγραφής τους και παρουσίασης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που θέλουν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής τους μέσω του internet.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που θέλουν αποκτήσουν Νέους Πελάτες και να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Σχεδιασμός
Σχεδιάζεις τέσσερις (4) ή περισσότερες σελίδες ανάλογα με τις ανάγκες του επαγγέλματος ή της επιχείρησης σου. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και έπειτα τη εμφάνιση της Basic Website. Η δομή και το περιεχόμενο της Basic Website προσαρμόζονται απόλυτα τόσο στις ανάγκες του επαγγέλματος ή της δικής σου επιχείρησης όσο και στις τεχνικές απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης. Στα κείμενα περιγράφεις αναλυτικά τις δραστηριότητες σου, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρεις, προβάλλοντας και ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα.
Οι «Χρήστες Νέοι Πελάτες», πλοηγώντας και αναζητώντας προϊόντα και υπηρεσίες , να   βρίσκουν στην επιχείρησή σου τις πληροφορίες που ψάχνουν.

Δημιουργία κειμένων
Κείμενα γραμμένα από εξειδικευμένους κειμενογράφους, που γνωρίζουν της λέξεις κλειδιά, της ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς και είναι φιλικά στις μηχανές αναζήτησης ώστε να προσελκύσουν τους Νέους Πελάτες σας.
Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Το Basic Website σου, τεχνικά και ουσιαστικά έχει όλες εκείνες τις απαραίτητες προδιαγραφές (σωστά κείμενα, βελτιστοποίηση εικόνων, seo, κ.ά.) για να σε βρίσκουν οι μηχανές αναζήτησης. Η παρουσίαση διαφορετικών προϊόντων ή υπηρεσιών σε ξεχωριστές σελίδες δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης της κατάταξης του website σου στις μηχανές αναζήτησης με διαφορετική στόχευση ανά σελίδα, δηλαδή με διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.

Website στα μέτρα σου
Μέσα από τις δυνατότητες διαδικτυακού ιστότοπου σου  επιλέγεις τις ενότητες αυτές που ταιριάζουν στην επιχείρησή σου, δημιουργώντας το δικό σου μοναδικό website. Δημιουργείς τον διαδικτυακό επαγγελματικό σου χώρο στις Νέες Αγορές αναζητώντας Νέους Πελάτες με αποτέλεσμα να αυξήσεις το κέρδος σου.
Πολυγλωσσία περιεχομένου

Η υποστήριξη ξένων γλωσσών διευκολύνει την άμεση πρόσβαση σου σε Νέες Αγορές, στοχοποιώντας Νέους Δυνητικούς Πελάτες, επεκτείνοντας τις δυνατότητες της επιχείρησης σου σε όλο τον κόσμο.

Προωθητικές ενέργειες

Ο τρόπος παρουσίασης του Basic Website σου μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά επιπλέον ενέργειες προβολής, όπως καμπάνιες Google AdWords για μια πιο ολοκληρωμένη digital παρουσία. Επίσης μπορεί να κάνεις προωθητικές ενέργειες σε όλα τα γνωστά social media (κοινωνικά δίκτυα), fbinstagramtwitter, κ,ά και να στοχοποίησεις τους Νέους Πελάτες σου.